U bevindt zich hier: Dorpskerk » Nieuws

Jubileumconcert 100-jarig bestaan ’t Hierder Zangkoor 6 april

woensdag 27 maart 2019 - 09:15:49

Op zaterdag 6 april 2019 hoopt ‘t Hierder Zangkoor haar jubileumconcert te geven.

Deze wordt gehouden in de Dorpskerk te Hierden. Wij willen u laten genieten van mooie koorzang met begeleiding en muzikale intermezzo’s van Mevr. W. van den Bosch op dwarsfluit, Mevr. I. Mijnheer op het orgel en Dhr. A. Hovenberg op hobo en Dhr, H. van der Maten op de piano. De algehele leiding is in handen van Dhr. P. Witteveen.

We zingen wat oude bekende, mooie nieuwe liederen en een deel uit het Nieuw Jeruzalem.

De kerk is open vanaf 19.00 uur, aanvang van het concert is 19.30 uur. U bent van harte welkom om naar wij hopen een mooie zang en muzikale avond te komen luisteren.

Na afloop nodigen wij u uit om samen met ons na te praten en te genieten van koffie of thee met iets lekkers erbij in de zaal achter de kerk.

Bestuur ’t Hierder Zangkoor