U bevindt zich hier: Dorpskerk » Nieuws

Vervolg vogeltaartactie

donderdag 15 november 2018 - 15:35:09

Wat zijn we blij en dankbaar met het enorme succes van de vogeltaartactie voor ons project ‘Met Ontferming Bewogen’. In 88 tuinen staat er nu een mooie vogeltaart te pronken.

We willen iedereen heel hartelijk bedanken voor hun aanmelding.

Zonder alle sponsoren was deze actie niet gelukt: Albert Heijn Nunspeet, Boni Nunspeet en Boni Harderwijk, Deen Harderwijk, Cafetaria Krommekamp, Welkoop, Catering Van den Berg, Spar Joost van Drie, Vos AV en Henk Vrijhof. Ook dank aan alle anonieme sponsoren en creatieve dames die de taarten zo mooi gedecoreerd hebben. We hopen volgend jaar weer een beroep op hen te mogen doen, want anders zal de prijs van de taart toch echt iets omhoog moeten.

U/jij denkt misschien: ‘Waarom krijgen we nog niet de totale opbrengst te lezen?’ Dat is omdat de vogeltaartactie nog een vervolg krijgt; we zijn namelijk door de Welkoop uitgenodigd om met een kraam met vogeltaarten te komen staan op hun vaste-klantenavond. Dit zal zijn op woensdagavond 28 november. Dus als u te laat was met intekenen voor de vogeltaart, dan bent u van harte welkom op die avond; kom op tijd want op is echt op!

Het totaal bedrag zal dus in december bekend gemaakt worden. Nogmaals hartelijk dank!

De zendingscommissie