U bevindt zich hier: Dorpskerk » Nieuws

Extra collecte voor cursus- en presentatiemateriaal

donderdag 1 november 2018 - 16:05:31

Wij hebben als kerk de laatste jaren diverse investeringen gedaan in servers, computers, beamers, etc. Ook moeten we regelmatig materialen vervangen of uitbreiden om deze werkbaar en bij de tijd te houden. Naast deze benodigde materialen worden specifiek geselecteerde leden van onze kerk voorzien van ondersteuning en toerusting in de taken die deze leden voor onze kerk uitvoeren. Deze cursuskosten worden vaak geheel of gedeeltelijk door onze kerk gedragen.

Omdat we niet alle investeringen uit de ‘reguliere’ jaarlijkse exploitatie worden betaald doen wij graag een beroep op u door middel van deze extra collecte, die gehouden wordt op zondag 11 november. We bevelen deze collecte van harte bij u aan. Neemt u volgende week zondag wat extra geld of muntjes mee?

Dank u wel!