U bevindt zich hier: Dorpskerk » Nieuws

Israëlsreis 2020

dinsdag 2 oktober 2018 - 14:20:46

Hierbij volgt de meest recente informatie tot nog toe over de komende reis naar Israël.

Afgelopen voorjaar hebben er na een oproepje in de weekbrief 20 mensen een positieve reactie gegeven om er serieus over na te denken om deze reis mee te maken.

Voor een aantal mensen leek 2019 te vroeg om op reis te gaan daarom hebben we gelijk besloten om dit te verschuiven naar 2020. Zo kunnen we er als gemeente/reisgroep naar toe groeien. Tegelijkertijd zal iedereen voor zichzelf ook een spaarsysteem kunnen houden waarbij het fijn is als er ook voldoende tijdsruimte is.

De reisgroep kan uit ca. 40 personen bestaan. A.s. zondag zal ds. Telgenhof een oproep binnen wijkgemeente Visnet doen. Mochten er nog meer mensen interesse hebben, laat het weten. Men zit nergens aan vast maar de informatieverstrekking komt dan wel persoonlijk naar u/jou toe.

Voorjaar 2019 zal er een informatieavond worden gehouden voor alle belangstellenden. Dan zal de touroperator een concept reisschema klaar hebben die we aan de groep kunnen voorleggen.

Wij zijn verrast en blij met deze ontwikkelingen en hopen zo de Heere wil, dit prachtige land met al zijn schatten opnieuw te bezoeken met dit reisgezelschap.

Hartelijke groet,

Martie & Erika Timmer