U bevindt zich hier: Dorpskerk » Nieuws

Verenigingen

dinsdag 2 oktober 2018 - 14:20:12

Vrouwenvereniging “Bid en Werk”

Na een gezamenlijke start met de mannenvereniging beginnen we onze verenigingsavonden weer. Deze worden gehouden in het Koetshuis en beginnen om 20.00 uur. De eerste avond zal zijn op maandagavond 8 oktober. We behandelen dan bijbelstudie 1: ‘De roeping van Jeremia’.

Dit is de 1e bijbelstudie uit de Hervormde Vrouw van juni. Het is goed om vooraf de inleiding te lezen. Deze vindt u in de H.V. van mei.

We verwachten u allen weer. Ook nieuwe leden zijn van hart e welkom. Elke verenigingsavond beginnen we met een kopje koffie of thee.
Met vriendelijke groet,
het bestuur

Mannenvereniging

Deze hoopt de eerste keer in gewone vergadering bijeen te komen op D.V. donderdag 11 oktober om 19.30 uur in zaal 4 van de Dorpskerk. We gaan ons bezig houden met de studie uit De Vaan van april over 1 Tim. 1 : 1 - 20. We hopen dat alle leden aanwezig kunnen zijn.

Ook andere belangstellenden zij hartelijk welkom (men hoeft niet gelijk lid te worden).
Namens het bestuur,
J. van den Brink