U bevindt zich hier: Visnet » Home

Het Visnet

Het Visnet, zo heet onze kerk, bevindt zich aan de Frankenskamp 2. Een modern gebouw met verschillende ruimtes, die iedere dag in gebruik zijn. Op zondag komen we samen met de gemeente om onze God te loven en te prijzen. En om te luisteren naar zijn stem. Want we hebben een God die actief bezig is met ons mensen. Jezus Christus zijn Zoon, maakte het contact met God de Vader weer voor ons mogelijk. Gaf daardoor het leven weer inhoud en zin. Dat is wat wij geloven en ook graag willen delen. Daarom proberen wij een open en gastvrije gemeente te zijn. We organiseren speciale gastendiensten, jeugddiensten, themadiensten, kerk en schooldiensten etc.

Allemaal, met als doel om het evangelie van Jezus Christus te delen met anderen. Op deze site willen we u en jou graag het een en ander aan informatie aanbieden over de diverse activiteiten binnen onze gemeente. Iedere week is er een Zondagsbrief met actueel nieuws welke ook te vinden is op deze site. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

ds. Jouke Telgenhof
Wijkpredikant