U bevindt zich hier: Visnet » Gemeente » Kerkrentmeesters

Kerkrentmeesters

Het college van kerkrentmeesters houdt zich bezig met de stoffelijke belangen van de gemeente. Dat wil zeggen dat ze de zorg hebben voor de gebouwen en hun inrichting, maar ook de salarissen voor de predikanten en andere medewerkers wordt door dit college verzorgd.

Arie Bronkhorst
(penningmeester)

Marnix van der Velden
(secretaris)

Peter Boonen

Samen met de kerkrentmeesters uit wijk Dorp vormen wij het college van kerkrentmeesters.

Commissie van bijstand

Roelof den Besten

Evert Hop

Arjan Nagtegaal

Bovenplaatselijke kosten

Ten behoeve van het landelijk kerkenwerk wordt er jaarlijks in november een rondgang in de gemeente gehouden.

Kerkbalans

In januari wordt de actie Kerkbalans gehouden. Hiervoor wordt een enveloppe thuisgebracht, vergezeld van een korte toelichting. Enkele dagen later wordt deze weer opgehaald.

Verjaringsfonds

Er bestaat een verjaringsfonds, onder verantwoordelijkheid van het college van kerkrentmeesters. Bij verjaardagen wordt een gift gevraagd voor dit fonds, dat in het bijzonder gericht is op het bestrijden van kosten in verband met het permanente onderhoud aan monumenten en andere gebouwen. Heel veel vrijwillig(st)ers werken hieraan mee.

Betaalrekeningen

Bankrekening NL30 RABO 0347 5033 73 t.n.v. CvK Hervormde Gemeente Hierden.

Contact Kerkrentmeesters

Via dit formulier kunt u contact leggen met de Kerkrentmeesters.

Naam*