U bevindt zich hier: Visnet » Vorming » Alpha cursus


Alpha-cursus

Bent u / ben jij op zoek naar de zin van je bestaan? Of ben je nieuwsgierig naar wat christenen nu geloven? Is je geloof misschien wat weg gezakt door de drukte van het bestaan? Heb je vrienden of familie die het moeilijk hebben en die je zo graag in aanraking wilt brengen met de liefde van Jezus? Kom dan met elkaar naar de Alpha-cursus.

Je ontmoet leuke, nieuwe mensen. Je denkt samen na over 15 inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen vragen en ideeën. Daar is alle ruimte voor. En het is helemaal gratis.

We beginnen om 19.00 uur met een gezellige en lekkere maaltijd. Na het eten wordt er kort wat verteld over één van de onderwerpen en praten er in kleine groepjes over door. Rond 21.30 uur sluiten we af. De startavond is maandag 19 september.

De meeste deelnemers op een alpha-cursus zijn daar omdat iemand hem of haar uitnodigde. Daarom vragen we u als gemeente om mensen in uw omgeving te vertellen over de alpha-cursus en hen hiervoor uit te nodigen. Ook vragen we gebed voor nieuwe deelnemers.

Voor meer informatie of om aan te melden kunt  u/jij onderstaand formulier gebruiken of bellen met Mariët Schuit,  tel 0341 425570 of 06 10750495.
Folders liggen ook in de hal van de kerk. 

Vanaf 2 januari 2017 start er ook weer een Youth Alpha. Voor meer informatie zie https://www.hervormdegemeentehierden.nl/algemeen/wegwijzer/youthalpha

 

Naam*
E-Mail*
Telefoon*
Bericht*