U bevindt zich hier: Visnet » Jeugd » JV Ichtus (16 plus)

JV Ichtus

JV Ichtus is de jeugdvereniging van onze kerk. De JV Ichtus is voor jongeren vanaf 16 jaar en is een zinvolle avondbesteding.

Wat is JV/jeugdvereniging?

Hee hallo.........

Is de JV Ichtus de vereniging voor jou? Wij komen als jongeren eens in de twee weken op zondagavond samen in het visnet (de kelder ) Op een JV-avond doen we van alles. Wat je dan allemaal kunt verwachten? Met elkaar zingen, met en voor elkaar bidden, gesprekken over dingen die jou en anderen bezighouden op geloofsgebied en daarbuiten. Vul dat aan met op de goede momenten wat humor, gezelligheid en een goede sfeer en je hebt een JV-avond!

Naast bijbelstudies is er volop gelegenheid voor leuke creatieve spellen en andere initiatieven. Het doel is dat jij God (beter) leert kennen, Je relatie met God verdiept en je geloof kan/wil toepassen in je dagelijks leven.

De avonden beginnen we rond 20.00 uur met koffie (de sterkte afhangend van de bui van diegene die de koffie zet) met over het algemeen iets lekkers erbij...en eindigen rond 22.00 uur.

Daarnaast organiseren we ook leuke activiteiten zoals gala, zwemmen, dagje winterberg

( andere leuke ideeën altijd welkom )

In de maand juni gaan we met alle JV-leden(ook jij dus) een weekendje weg. Ook dit jaar wordt er weer een JV-weekend georganiseerd.Vorig seizoen hebben we een top weekend gehad. Vraag gerust na hoe leuk dat was...komen dus...

 

Naam*
E-Mail*
Telefoon
Bericht