• Het Visnet

Gastvrije kerk in wijk Frankrijk voor Gods woord en werk; waar iedereen iets haalt en brengt.
Laden Agenda

« Alle Agenda

• Dit agenda is voorbij.

Gemeenteavond 15 en 16 november – Save the date

16 november | 20:00 - 21:30

Op maandagavond 15 november en dinsdagavond 16 november organiseren we een gemeenteavond. Als kerkenraad willen we graag met jullie, jong en oud, in gesprek over de koers van het Visnet en wat uw bijdrage daaraan kan zijn. We zijn namelijk bezig met het herschrijven van ons beleidsplan. Wat zijn de aandachtspunten voor de komende jaren en wat moeten we vooral koesteren? We hebben bewust gekozen voor twee verschillende avonden zodat iedereen in de gelegenheid is om een avond aanwezig te zijn. We vinden het belangrijk om zoveel mogelijk gemeenteleden te betrekken, want Het Visnet zijn we met elkaar. De kerkenraad heeft tijdens hun jaarlijkse bezinningsdag nagedacht over de betekenis van Handelingen 2. Deze tekst willen we als basis gebruiken voor het beleidsplan. Na een korte toelichting zullen we in kleinere groepen uiteen gaan om concrete aanbevelingen voor de kerkenraad te formuleren. Ter voorbereiding op de avond krijgt iedereen thuis een enquête met een aantal vragen. Het verzoek is de enquête ingevuld mee te nemen naar 1 van de 2 gemeenteavonden. De verwachting is dat we in aan het begin van 2022 het resultaat in de vorm van een uitgewerkt beleidsplan aan de gemeente kunnen aanbieden. De uitslag van de enquête en de gemeenteavond zijn hierbij echter voor ons van groot belang. De avond biedt niet alleen de gelegenheid om uw relevante bijdrage in te brengen, maar is ook een uitstekende gelegenheid waar jong en oud elkaar kunnen ontmoeten. De koffie en thee staat klaar vanaf 19.30. Het programma start om 20.00 en is om 21.30 afgelopen. U/jij bent er toch ook op 1 van de 2 avonden bij? Aanmelden is niet nodig en uiteraard wordt er rekening gehouden met iedereen die liever wat meer afstand van elkaar wilt houden.

Datum:
Tijd: