• Het Visnet

Gastvrije kerk in wijk Frankrijk voor Gods woord en werk; waar iedereen iets haalt en brengt.
Laden Agenda

« Alle Agenda

Collecte: 1e Werk van de diaconie 2e Kerk en eredienst

29 maart | 23:58

Blijf geven aan collectes
De komende zondagen zijn onze kerkdiensten alleen online of via kerktelevisie te volgen. Maar hoe geeft u dan toch aan de collectes? Steeds meer gemeenteleden doen dit via de speciale Scipio app van onze kerk. Installeren is heel eenvoudig. Lees hier hoe dat werkt. Maar u kunt ook altijd een bijdrage overmaken op onderstaande rekeningnummers.
Diaconie: NL61 RABO 0347 5003 90. t.n.v. Diaconie van de Hervormde Gemeente Hierden
Kerk en eredienst: NL30 RABO 0347 5033 73, t.n.v CvK Hervormde Gemeente Hierden;
En tenslotte kunt u natuurlijk ook iedere week uw bijdrage in een apart potje doen, en dit later – als we elkaar weer mogen ontmoeten in de kerk – in de collectezak doen.
Bij voorbaat hartelijk dank voor uw bijdrage!

Datum:
Tijd: