• Het Visnet

Gastvrije kerk in wijk Frankrijk voor Gods woord en werk; waar iedereen iets haalt en brengt.
Laden Agenda

« Alle Agenda

• Dit agenda is voorbij.

Avonddienst Tiemen Westerduin (Nunspeet) “Niet Alleen”

5 juli | 18:30

Niet Alleen
Misschien voel jij je wel eens eenzaam. Misschien juist nu, om dat inmiddels toch wel cliché nog maar een keer te gebruiken, omdat je je vrienden de afgelopen maanden niet kon zien of voel je je alleen in je geloof. Maar het kan ook zijn dat je voor de coronacrisis al met eenzaamheid rondliep. Veel jongeren voelen zich wel eens alleen.
Ook wij van de celebrations commissie herkennen dit gevoel. De volgende dienst heeft dan ook het thema: “Niet alleen”. Tiemen Westerduin zal hier op 5 juli om 18.30 over komen spreken. Via de link op deze website kun je je aanmelden voor de dienst. Er zijn namelijk niet meer dan 100 mensen toegestaan.

Als je je niet aanmeldt, kun je wel via de livestream op youtube kijken of via kerktelevisie.

Er is deze dienst een diaconale collecte voor compassion, waar Tiemen Westerduin voor werkt en ambassadeur bij is. Compassion zet zich wereldwijd in om kinderen die in armoede leven te ondersteunen. Je kunt je gift overmaken via de Scipio app.

Datum:
Tijd: