U bevindt zich hier: Visnet » Gemeente » Missionaire gemeente

Missionaire gemeente

Organisatie

Binnen onze wijkgemeente is een evangelisatiecommissie actief. Deze houdt zich bezig met beleid en missionaire activiteiten. Missionair ouderling is Gerard van Panhuis, tel. 0341-268390.

Daarnaast zijn er diverse taakgroepen actief:

Discipelschap

Discipelschap = leerling willen zijn van Jezus. Zoals Jezus zijn leerlingen 3 jaar lang onderwijs gaf, zo worden ook wij als gemeente gebouwd en onderwezen, met als doel, het evangelie “dat God de wereld liefheeft ” door te geven aan een wereld die dit niet (meer) weet. Vanuit het kernbegrip “discipelschap” zijn wij gefocust op:

• Vorming en toerusting van eigen de gemeente inzake missionaire bewustwording en het in de praktijk brengen daarvan.
  • Het evangelie uitdragen in onze wijk Frankrijk, maar ook in eigen werk/leefomgeving d.m.v. activiteiten in de wijk en/of het organiseren van laagdremeplige diensten voor jong en oud, de KinderBijbelKlub en de samenwerking met basisschool De Bron.

Interkerkelijk

Onze wijkgemeente zoekt in het missionair zijn, nadrukkelijk de samenwerking met de andere kerken in Harderwijk. Zo zijn er jaarlijks gezamenlijke overleggen en werken we samen met activiteiten rond de kerst en in het project City Bible.

Op zoek naar God?

Wanneer u/jij meer wilt weten over God of geloven, dan kun je contact opnemen met Sjaak Verboom of iemand anders vanuit de kerk  Zie ook de informatie over de "Alpha cursus" elders op onze site. Wanneer je op internet dingen wilt nalezen kan dat bijvoorbeeld ook op:

Ik zoek God
Waarom Jezus (volwassenen)