U bevindt zich hier: Dorpskerk » Wegwijzer » CD en DVD

CD en DVD

Van iedere dienst in de Dorpskerk kunt u een CD of DVD bestellen. De kosten hiervoor: € 2,50. Deelnemers aan bijzondere diensten, zoals doop en belijdenis, ontvangen automatisch een DVD van de betreffende dienst. Wanneer u door ziekte of andere omstandigheden tijdelijk verhinderd bent een kerkdienst bij te wonen, kunt u gratis een DVD of CD van de dienst aanvragen.

Een DVD-opname van de kerkdiensten kunt u bestellen bij Rende Wouters, Jhr. Sandberglaan 30, tel. 0341-451580.

Kerkradio/KerkTV

Voor hen die langdurig verhinderd zijn de kerkdiensten bij te wonen, is er de mogelijkheid kerkTV of kerkradio te verkrijgen.
Cor van ’t Goor, tel. 452490 (ook voor het melden van storingen)

Kerkdiensten van de Dorpskerk via internet

Tijdens de diensten en samenkomsten kunnen deze rechtstreeks via internet beluisterd worden. Door de link op de website aan te klikken start de mediaplayer van uw computer/media apparaat. De kerkdiensten die in de Dorpskerk en Het Visnet gehouden zijn, zijn ook via internet terug te luisteren of terug te kijken. Zo kunt u tijdens uw vakantie of in de auto bijvoorbeeld op uw MP3 speler een bepaalde dienst nogmaals beluisteren.