U bevindt zich hier: Dorpskerk » Vorming » Gemeente Groei Groepen

Gemeente Groei Groepen

In de Gemeente Groei Groepen (GGG) staat de ontmoeting - in ongedwongen sfeer - centraal waarin er ruimte is om het gesprek met elkaar te voeren en om ons hart met elkaar te delen. Praten over ons geloof leer je namelijk door het te doen! Door onze meningen, doen en laten aan de Bijbel te toetsen vindt er een groeiproces plaats en in dat proces mogen wij elkaar aanmoedigen, opbouwen en ondersteunen.

Groeien in geloof

Het huiskringseizoen loopt van september tot medio april. Ongeveer eens in de drie weken komen we bij elkaar en het seizoen eindigt ongeveer rond Pasen. Er zijn in onze kerk ruim 15 verschillende huiskringen. We werken altijd vanuit een boekje rond een bepaald thema. In elk hoofdstuk staan vragen om met elkaar te bespreken. Deelname aan een kring is mogelijk op diverse avonden en soms ook overdag (op dinsdagochtend). Iedereen, zowel jong (18+) als oud is van harte welkom! Juist nieuwe gemeenteleden bij een bestaande groep geven vaak weer een heel frisse kijk op het evangelie

Maar misschien kent u zelf nog een aantal gemeenteleden die nog niet deelnemen aan een GGG: het is dan ook heel leuk om samen een nieuwe GGG te starten. Of misschien heeft u het afgelopen jaar een hechte band met elkaar opgebouwd via de Alpha-cursus of belijdeniscathegesatie? Ook dan zijn de groeigroepen een heel makkelijke en mooie manier om elkaar te blijven ontmoeten en het evangelie in kleinere kring levend te houden. Wilt u meer weten over de huiskringen in uw wijk? Neem dan gerust contact met ons op.

Nel van der Plas
Contactpersoon GGG - wijk Dorp