U bevindt zich hier: Dorpskerk » Nieuws

Jeugdorkest treedt op met Praisekoor Menorah

donderdag 1 november 2018 - 16:06:11

Wat heeft het opleidingsorkest van de Stedelijke Harmonie gemeen met het Praisekoor Menorah? De liefde voor muziek, maar ook hebben ze dezelfde dirigent, Johan de Jong. Op zijn initiatief geven de jonge muzikanten van het orkest  en het praisekoor samen een concert. Onder de naam ‘Youth4Praise’ vindt het concert  op zaterdag 17 november plaats. Door de combinatie van orkest en koor zal er een gevarieerd muziekprogramma zijn, voor elk wat wils. Variërend van pop tot klassiek en van zang tot drums. Filmmuziek en praiseliederen.  Een concert dat je niet wil missen.

Praisekoor Menorah zingt meerstemming engels- en nederlandstalige praiseliederen. De thuisbasis is Het Visnet; er wordt regelmatig op locatie opgetreden. Het koor bestaat al 24 jaar maar voelt zich nog steeds jong. Vanaf het begin is Johan de Jong dirigent van het koor.

Het opleidingsorkest van de Stedelijke Harmonie wordt gevormd door een groep enthousiaste jonge muzikanten, die graag muziek maakt en onder leiding van Johan de Jong al verschillende prijzen won.

U bent van harte welkom bij het gezamenlijk concert ‘Youth4Praise’ zaterdag 17 november, om 19.30 uur in Het Visnet, Frankenskamp 2 Harderwijk.

De toegang is gratis.