U bevindt zich hier: Dorpskerk » Nieuws

HOE nieuws

dinsdag 2 oktober 2018 - 14:21:12

Kledingtransport naar Servië

30 november is het weer zover dat er weer een vrachtwagen naar Servië gaat. Als u nog kleding wilt brengen, wilt u dat dan vóór 15 november doen i.v.m de vrachtbrief. Op zaterdag 13 oktober kunt u uw kleding brengen van 10.00 uur tot 12.00 uur bij de loods aan Overveld 9 in Harderwijk.

De schoenendoos-aktie

De Schoenendoos-aktie gaat ook weer van start: 5 oktober t/m 5 november (noteer de datum!). Kijk even op de flyers en posters wat er zoal in mag! U maakt weer heel veel arme kinderen blij.

Aleksander Subotin in Nederland

Dit is een uitnodiging voor een ieder die op wat voor manier betrokken is bij het werk in Servië: zondag 21 oktober is zigeuner dominee Aleksander Subotin in de Bethelkerk om 9.30 uur. Na de dienst zal hij dia’s laten zien over zijn werk onder de Roma. Ook zijn helpers Mirco en Oom Dragan zijn er bij. We nodigen u uit voor de gezamenlijke lunch na de presentatie. Wilt u zich wel even opgeven hiervoor: tel. 06-52668538.

Nieuwe coördinator gezocht

We zoeken een nieuwe ‘coördinator om de vrachten met kleding naar Servië te organiseren. Voelt u zich aangesproken om dit mooie werk voort te zetten? Wilt u zich inzetten voor de armen in Servië? Neem contact op met Ria Wormsbecher, tel. 06-52668538. Alvast Bedankt!