U bevindt zich hier: Dorpskerk » Nieuws

Internationale kerkdienst

zondag 15 juli 2018 - 14:23:28

Hallo gemeenteleden,

Op 22 Juli a.s. is het weer zover.

Dan organiseert de Dorpskerk weer de internationale dienst voor vluchtelingen en statushouders in het gebouw van de evangelische gemeente Sefanja aan de Stationslaan in Harderwijk. De voorganger deze keer is Gerrit de Haan, ons allen welbekend.

De vorige keer is bijzonder goed verlopen, mede door de inzet van vele vrijwilligers.

Deze dienst valt in de vakantie en het is moeilijk alles rond te krijgen, we kunnen nog een aantal chauffeurs gebruiken die willen rijden tussen het AZC en Sefanja. Mocht u zich geroepen voelen, graag contact opnemen met willem Meerens; 06-42892363

Heel fijn was het om te zien dat er ook een aantal gemeenteleden uit Hierden aanwezig waren, deze kerkdienst is tenslotte voor iedereen, weet je welkom.

Via deze weg willen we gelijk ook weer een oproep doen aan de thuisbakkers van de gemeente.

De vorige keer hebben we dat ook gedaan en een aantalgemeenteleden hebben daar gehoor aan gegeven. Toch was er veel te weinig waardoor we er een boel bij moesten kopen.

Deze lekkernijen zijn wel in goede aarde gevallen, veel dank namens de bezoekende broeders en zusters van het AZC en statushouders.

Bij deze dus een nieuwe oproep, mocht u zich geroepen voelen om een kleine bijdrage te leveren in de vorm van een cake of taart, graag.

Deze kan dan gebracht worden op zaterdag 21 juli a.s. (zaterdag al) bij mevr. Epe, Zuiderzeestraatweg 114 E, (recht tegenover de kerk). U kunt het in het prieel achterlaten.

Dank u en mogelijk tot ziens, de deuren zijn open vanaf 14.00 uur, de dienst begint om 14.30 uur