U bevindt zich hier: Dorpskerk » Nieuws

GZB dagboek 'Handvol koren'

vrijdag 29 september 2017 - 06:58:39

5 redenen om hét gezinsdagboek van 2018 te kopen:
1. Het is een dagboek voor jong en oud. Elke dag biedt twee overdenkingen: één voor jongeren of om als gezin samen te lezen en één voor persoonlijke bezinning.
2. Naast predikanten en jongerenwerkers schrijven ook veel zendingswerkers mee aan het dagboek. Doordat zij hun ervaringen in de overdenkingen verwerken, krijgt u een inkijkje in de wereldkerk.
3. Het dagboek biedt extra’s zoals kinderpuzzels, wereldrecepten en verhalen uit de landen waar de GZB werkt.
4. Het dagboek kost slechts € 10,90. Ruim € 7,- gaat naar het zendingswerk.
5. Het is het best verkochte dagboek van Nederland.
Help mee om meer mensen te bereiken met het Evangelie! Dus bestel het dagboekje nu. Dat kan via de zendingscommissie, bij Ria Jansen of een e-mail sturen naar hvk@hervormdegemeentehierden.nl.
Op de tafels bij de ingang van de kerk ligt een inkijkexemplaar met daarbij een intekenlijst. En… hebt u het dagboekje van 2017 ontvangen, dan krijgt u automatisch de editie 2018 thuis afgeleverd.