U bevindt zich hier: Dorpskerk » Home

Dorpskerk

De Dorpskerk is een kerk die midden in het dorp Hierden staat.
Dank zij de trouw van God is hier alle vele eeuwen een gemeente van de Heere Jezus Christus. Zij draagt het karakter van een volkskerk. Dat is mede bepaald door het feit, dat Hierden nog echt de fijne trekken draagt van een dorpsgemeenschap. Wij voelen ons verbonden met de traditie,  die stamt uit de tijd van de Reformatie.

Dat betekent dat wij samen naar de Bijbel willen luisteren als de openb aring van God. Wij geloven dat je God alleen kunt kennen door een levende geloofsrelatie met de Heere Jezus Christus.
Daarin weten wij ons verbonden met de belijdenisgeschriften van onze kerk.
God is trouw. Hij werkt ook vandaag. Daarom hebben wij veel verwachting van de kerkdiensten, van het jeugdwerk,  kringen, verenigingen, catechisatie enzovoort, waarin wij bezig zijn met de Bijbel.

Wij hebben de kern van onze activiteiten samengevat in de begrippen: "leren, vieren en dienen". Het gebed om de leiding van de Heilige Geest is daarom voor ons heel belangrijk.

Komt u in Hierden wonen, of op vakantie, of zo maar eens aan ….?  Hartelijk welkom!

Elke zondag worden er kerkdiensten gehouden in de Dorpskerk. De diensten beginnen om 9.30 uur en 18.30 uur. Ook op de christelijke feestdagen zijn er kerkdiensten.

Kerkgebouw: Zuiderzeestraatweg 149, 3849 AD Hierden, tel. 0341-452262