U bevindt zich hier: Dorpskerk » Gebed » Gebedskringen

Gebedskringen

Bent u betrokken bij het gemeente zijn? Wilt u uw gaven inzetten voor deze gemeente? Heeft u behoefte om samen met anderen te bidden voor: Kinderen, volwassenen en ouderen, voorgangers en kerkenraad  in onze gemeente  en voor medegelovigen, dan bent u van harte welkom op een van onze gebedskringen. Het is zo fijn, dat we alles en iedereen bij God mogen brengen, als je dat samen deelt geeft dat een band als broers en zussen in Christus.

We starten met een kort gebed en lezen een stuk met elkaar uit de Bijbel, daarna gaan we in gebed.  Wij hopen en bidden dat er veel mensen uit onze gemeente zullen komen. Zo bouwen we mee als LEVENDE stenen van Gods kerk.

Eenmaal in de veertien dagen is er een gebedskring op:
- donderdag om 13.00 uur op de Zolder (verdere info; Erika Timmer)

Samen zingen, bidden en danken! Allen hartelijk welkom!

Tot ziens!

Contact: