U bevindt zich hier: Dorpskerk » Beeldmateriaal » Diensten downloaden

KERK-RADIO

De kerkdiensten die in de Dorpskerk gehouden zijn, zijn ook via internet terug te luisteren. Zo kunt u tijdens uw vakantie of in de auto bijvoorbeeld op uw MP3 speler een bepaalde dienst nogmaals naluisteren. In de loop van de week worden de morgen- en avonddiensten toegevoegd.

Op proef draait er een extra site met daarop ook de video beelden van 2014. Daarnaast is per jaar een archief opgebouwd. Deze spelen op een moderne browser direct af. Ondersteunt uw browser dit niet, dan kunt u het bestand alsnog downloaden en via bv VLC player afspelen. Het downloaden van videobestanden neemt een flinke tijd in beslag, want die zijn groot!

(Opbouwende) reacties of tips graag naar beeldengeluid@hervormdegemeentehierden.nl

Downloaden diensten in kerkgebouw De Dorpskerk