U bevindt zich hier: Algemeen » Zending » Handvol Koren

 GZB-dagboek ‘een handvol koren’ 2019

Wilt u een dagboek bij het lezen van de Bijbel of om in het gezin te gebruiken? Koop dan het dagboek ‘Een handvol koren’ van de GZB!

Een handvol koren biedt elke dag twee overdenkingen; één voor jongeren of om als gezin samen over na te denken en één voor persoonlijke bezinning. Het dagboek bevat dit jaar weer extra’s zoals kinderpuzzels, recepten uit de landen waar de GZB werkt en verhalen van het zendingsveld. Nieuw is dat dit jaar de dagboekstukjes tussen Pasen en Pinksteren helemaal in het teken staan van zending. Aan het dagboek is o.a. meegewerkt door jeugdwerkleiders, (buitenlandse) predikanten en door zendingswerkers van de GZB.

Met uw aanschaf van het dagboek draagt u bovendien bij aan het zendingswerk. De verkoopprijs van het dagboekje is € 10,90 en daarvan wordt ruim € 7,- voor het zendingswerk bestemd. Voor een klein bedrag dus twee dagboeken in één bundel. En, Een handvol Koren is al vele jaren het best verkochte dagboekje van Nederland!

Bestel het Boekje bij de zendings commissie. voor het visnet is dat Nienke Jongsma, en voor wijk dorp moet u bij Ria Jansen zijn.

U kunt ook een mail sturen naar
hvk@hervormdegemeentehierden.nl
Of vul het formulier hieronder in..

 

 

 

 

Naam*
Adres*
aantal boekjes*
E-mail Adres*