U bevindt zich hier: Algemeen » Wegwijzer » YouthAlpha

Youth Alpha

Ben jij 17 jaar (of ietsje ouder, maar je ziet er nog steeds jong uit ;-)) en zoek je een plaatsje in de gemeente na de catechese, of wil je gewoon eens praten wat er zoal in de kerk gebeurt en wat mensen beweegt om in de Bijbel te lezen, te zingen, of zelfs te bidden. Wie is Jezus nou eigenlijk en wat is het nut dat Hij geleefd heeft? Wat is geloven nou precies, hoe bid ik, Heilige Geest, genezing, ppppppffff.......... Wij dagen je uit om je aan te melden voor de Youth Alpha. Wij staan, met een enthousiast team, klaar, om met elkaar op zoek te gaan, aan de hand van de Bijbel, naar antwoorden op vragen die bij jou leven. Misschien zit je je "halve" leven al in de kerk, maar doet het je weinig, hallo...., het ligt heus niet altijd aan de dominee hoor, dat je dingen niet oppikt. Misschien moet je zelf eens in actie komen. Dat moment heb je nu zelf in de hand. We hopen, bij gezondheid, te starten op maandag 24 september. Dit is een inloopavond zonder verplichting, waarbij je aspirant aanmelders ontmoet en wij je uitleg geven over het verloop van het komende seizoen. We verzamelen bij het zoldertje achter de Dorpskerk in Hierden. 1 ding is zeker, wij hebben ook niet alle antwoorden, maar met elkaar gaan we op zoek en komen we zeker verder dan jij in je eentje, toch? Daar vertrouwen we op en daar kijken we naar uit!

Nieuwsgierig? Meld je aan en stuur een appje naar Yorick Pluim: 06-25416335 of een mailtje naar ya@hervormdegemeentehierden.nl. Dit aanbod geldt voor jongeren uit onze hele gemeente (dus uit wijk Dorp én wijk Frankrijk) en alle introducees van binnen óf buiten de gemeente zijn ook méér dan van harte welkom.

Naam*
Vraag