U bevindt zich hier: Algemeen » Wegwijzer » Overige

Bibliotheek

In het Koetshuis (ingang vanaf de Ooster Mheenweg) is de bibliotheek gevestigd. Er zijn diverse soorten boeken, meer dan 6000. Het leengeld bedraagt € 6,-- per gezin per jaar. De bibliotheek is van september t/m mei geopend op vrijdag van 15.15 tot 16.15 uur en van 18.30 tot 19.30 uur. In juni, juli en augustus is de bibliotheek open van 18.30 tot 19.30 uur . De bibliotheek wordt beheerd door een bibliotheekcommissie.

Verjaringsfonds

De kaarten met verjaardagsgroet en bekende bruine enveloppen worden bezorgd bij gemeenteleden die;18 jaar of ouder zijn geworden.De opbrengst is bestemd voor het onderhoud en het beheer van de gebouwen. Er is jaarlijks veel geld nodig om onze kerken in een goede staat te houden. Datzelfde betreft de activiteitenzalen als 't Zoldertje (Dorpskerk) of de kelder (Het Visnet). Er wordt vanuit het College van Kerkrentmeesters een vriendelijk appèl gedaan op álle volwassen gemeenteleden om een bijdrage te leveren.

Kerk radio / Kerk televisie / DVD

Wie door ziekte verhinderd is de kerkdiensten bij te wonen kan tijdelijk de beschikking krijgen over een kaste waarmee de kerkradio te beluisteren en/of te zien is of wilt u een DVD bestellen van een dienst.  vul dan onderstaand formulier in.

Verzoekplatenprogramma

Via de kerkradio en kerktelefoon wordt op woensdagavond om de veertien dagen van 19.00 tot 20.00 uur een verzoekplatenprogramma uitgezonden. De data worden in de Veluwse Kerkbode en Hervormd Hierden bekend gemaakt. Verzoeken kunnen telefonisch worden ingediend tot maandag voor de uitzending van 9.00 tot 13.00 uur en van 19.00 tot 21.30 uur via tel. 452203. Ook kan dit per mail b.h.dooijeweerd@hotmail.com

Ouderenmiddagen

Vijf keer per jaar wordt een ouderenmiddag gehouden in de zaal achter de Dorpskerk. De data worden steeds in het kerkblad bekend gemaakt. De middagen beginnen om 14.30 uur. Een keer per jaar wordt er een ouderenreisje georganiseerd.