U bevindt zich hier: Algemeen » Wegwijzer » Overige

Bibliotheek

In het Koetshuis (ingang vanaf de Ooster Mheenweg) is de bibliotheek gevestigd. Er zijn diverse soorten boeken, meer dan 6000. Het leengeld bedraagt € 6,-- per gezin per jaar. De bibliotheek is van september t/m mei geopend op vrijdag van 15.15 tot 16.15 uur en van 18.30 tot 19.30 uur. In juni, juli en augustus is de bibliotheek open van 18.30 tot 19.30 uur . De bibliotheek wordt beheerd door een bibliotheekcommissie.

Verjaringsfonds

Er bestaat een verjaringsfonds, onder verantwoordelijkheid van het college van kerkrentmeesters. Bij verjaardagen wordt een gift gevraagd voor dit fonds, dat in het bijzonder gericht is op het bestrijden van kosten in verband met het permanente onderhoud aan monumenten en andere gebouwen. Heel veel vrijwillig(st)ers werken hieraan mee.
Arie Bronkhorst, tel. 427347

Kerk radio / Kerk televisie / DVD

Wie door ziekte verhinderd is de kerkdiensten bij te wonen is er een mogelijkheid om KerkTV of KerkRadio te gebruiken. Tevens zijn alle dienste live te luisteren via de website en een dag later te downloaden.
Peter Boonen, tel. 06-13252817
Cor van het Goor, tel. 452490 (ook voor het melden van storingen)

Verzoekplatenprogramma

Via de kerkradio en kerktelefoon wordt op woensdagavond om de veertien dagen van 19.00 tot 20.00 uur een verzoekplatenprogramma uitgezonden. De data worden in de Veluwse Kerkbode en Hervormd Hierden bekend gemaakt. Verzoeken kunnen telefonisch worden ingediend tot maandag voor de uitzending van 9.00 tot 13.00 uur en van 19.00 tot 21.30 uur via tel. 452203. Ook kan dit per mail b.h.dooijeweerd@hotmail.com

Ouderenmiddagen

Vijf keer per jaar wordt een ouderenmiddag gehouden in de zaal achter de Dorpskerk. De data worden steeds in het kerkblad bekend gemaakt. De middagen beginnen om 14.30 uur. Een keer per jaar wordt er een ouderenreisje georganiseerd.