U bevindt zich hier: Algemeen » Wegwijzer » Communicatie

De gemeente heeft een eigen website: www.hervormdegemeentehierden.nl

Wij doen ons best om de website actueel te houden. Heeft u een wijziging of aanvulling dan kunt u dit doorgeven aan:

Elice Boonen (wijk Dorp), eliceboonen@gmail.com

Gerard Epe (wijk Visnet), gerard.epe@gmail.com

Zondagsbrief

Nieuwsberichten en kopij voor:

Het algemene e-mailadres van de gemeente is info@hervormdegemeentehierden.nl

Beide wijken van de hervormde gemeente Hierden hebben ook een eigen facebookpagina:

Hervormd Hierden

Sinds oktober 1986 wordt er een eigen contactblad van de gemeente uitgegeven, Hervormd Hierden geheten. Het blad verschijnt één keer per 2 maanden en wordt gratis bij de gemeenteleden thuis bezorgd. Hiervoor wordt in september een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Jeugdnieuws

Een vast onderdeel van het Hervormd Hierden is het Jeugdnieuws.

Veluwse Kerkbode

Onze gemeente participeert in een regionaal kerkblad: de Veluwse Kerkbode, een uitgave van Wegener Uitgeverij Gelderland-Overijssel N.V. te Apeldoorn. Het kerkblad verschijnt iedere vrijdag. Kopij voor de kerkbode moet vóór maandag 16.00 uur ingeleverd worden bij het kerkelijk bureau.

Klik hier om contact op te nemen.