U bevindt zich hier: Algemeen » Wegwijzer » Club De Regenboog

Club De Regenboog is een club voor mensen met een verstandelijke beperking van alle leeftijden. De club komt twee keer per jaar bij elkaar samen met de predikant.

Er wordt jaarlijks in mei of juni en in oktober of november ook een bijzondere kerkdienst gehouden. Dit wisselt per keer tussen Dorpskerk en Visnet. Voor meer info: Mariëlle van Drie 06-21642611

Ontmoetingsmiddag 3 maart

Het was weer erg gezellig zaterdag 3 maart. Klik hier voor de foto's.

Ontmoetingsmiddag 24 juni 2017

Vanaf het Visnet vertrokken we met twee busjes naar Sprookjeswonderland in Enkhuizen. Nadat we bij Sprookjeswonderland zijn geweest, hebben we gegeten bij een pannenkoekenhuis. Het was een leuke dag. Klik hier voor de foto’s.

Ontmoetingsmiddag 23 maart 2017

Deze middag was een speciale feestmiddag, want de club bestaat 25 jaar! Eerst vertelde dominee Telgenhof ons een verhaal, en daarna gingen we met zijn allen spelletjes doen. Klik hier voor de foto's!

Naam*
E-mail adres*