U bevindt zich hier: Algemeen » Wegwijzer » Club De Regenboog

Club De Regenboog is een club voor mensen met een verstandelijke beperking van alle leeftijden. De club komt twee keer per jaar bij elkaar samen met de predikant.

Er wordt jaarlijks in mei of juni en in oktober of november ook een bijzondere kerkdienst gehouden. Dit wisselt per keer tussen Dorpskerk en Visnet. Voor meer info: Mariëlle van Drie 06-21642611

Ontmoetingsmiddag 3 maart

Het was weer erg gezellig zaterdag 3 maart. Klik hier voor de foto's.

Ontmoetingsmiddag 24 juni 2017

Vanaf het Visnet vertrokken we met twee busjes naar Sprookjeswonderland in Enkhuizen. Nadat we bij Sprookjeswonderland zijn geweest, hebben we gegeten bij een pannenkoekenhuis. Het was een leuke dag. Klik hier voor de foto’s.

Ontmoetingsmiddag 23 maart 2017

Deze middag was een speciale feestmiddag, want de club bestaat 25 jaar! Eerst vertelde dominee Telgenhof ons een verhaal, en daarna gingen we met zijn allen spelletjes doen. Klik hier voor de foto's!

Ontmoetingsmiddag 19 november 2016

Wat was het een gezellige middag. Het thema van deze middag was bidden. We hebben gezongen en geluisterd naar het verhaal wat Dominee Telgenhof ons had te vertellen. We hebben geknutseld onder genot van een hapje en drankje.
Voor foto's van deze middag klik hier.

Uitje 18 juni 2016

Wat was het een gezellige dag! We zijn samen gaan bowlen. Later zijn we naar het transferium in Nunspeet geweest. Daar konden we bekijken welke dieren er bij ons op de Veluwe leven. Daarna hebben we lekker patat en pannenkoeken gegeten in het pannenkoekenhuis.
Klik hier voor de foto's!

Ontmoetingsmiddag 19 maart 2016

Op deze middag namen we afscheid van Ds. van de Kamp en zijn vrouw. <
Klik hier voor de foto's.

Ontmoetingsmiddag

21 november mochten we weer een ontmoetingsmiddag houden met elkaar. Het thema was, 'beloofd is beloofd!'. Het verhaal wat Dominee Telgenhof vertelde, ging over Maria die te horen kreeg van de engel dat zij een bijzonder kindje zou krijgen; Jezus! Deze belofte is ook uitgekomen. God komt altijd na wat hij beloofd! Deze middag hebben we samen bingo gespeeld met prijsjes. Ook stopt Dries als commissielid bij club de Regenboog. Daarom mochten wij afscheid nemen van hem. Hij zal niet meer bij club de Regenboog zijn, maar we komen hem natuurlijk vast nog wel eens tegen!
klik hier voor de foto's van de middag.

Apenheul

We zijn van de zomer naar de apenheul geweest. Het was een gezellige dag met mooi weer! Daarna hebben we lekker gegeten bij restaurant ''de bosvijver''.
Klik hier voor de foto's.

Ontmoetingsmiddag 25 april

Met veel plezier kijken wij terug op een mooie, geslaagde middag. Dominee Telgenhof vertelde ons een verhaal over een lamp geeft licht. Op deze middag namen wij ook afscheid van Jenny en Gerald. Daarna zijn we allemaal samen lekker gaan eten en ook de ouders/verzorgers sloten hierbij aan. Bekijk hier de foto's van deze middag.

Uitje 6 september 2014

Wat hebben we een gezellige middag gehad! Eerst gingen we een rondvaart maken met een grote boot. Op de boot kregen we wat drinken en een lekkere koek. Daarna gingen we naar ''Hans en Grietje''. Daar hebben we buiten op een terrasje een punt appeltaart gegeten met wat drinken erbij. Sommigen van ons hebben nog gesprongen op het springkussen en gefietst op de skelterbaan. Daarna zijn we naar binnen gegaan en hebben we daar pannenkoeken gegeten! Bekijk hier de foto's!

Clubmiddag 29 maart 2014

Foto-album doorbladeren

Afgelopen zaterdag 29 maart hebben we een gezellige middag gehad. We hebben eerst lekker koffie en thee gedronken met een lekkere koek. We hebben een heleboel liederen gezongen en we maakten de liederen extra mooi en vrolijk met instrumenten. We zijn weer op weg naar Pasen en daarom ging Dominee van de Kamp het verhaal vertellen over de Heere Jezus die verraden werd door Judas. 

Daarna hebben we het afscheid voor Berend, Teuni en Reyni gehouden. Om de beurt mochten zij naar voren komen. Jenny heeft bij Berend, Teuni en Reyni een verhaaltje voorgelezen. Daarna mochten er kado'tjes gegeven worden door iedereen. Het was een mooi afscheid.  Toen zijn we lekker wat fris gaan drinken met wat chips erbij. En we hebben Bingo gespeeld met prijsjes. 

9 november 2013

Zaterdag 9 november 2013 hebben we weer een hele gezellige clubmiddag gehad in Het Visnet. We begonnen met een bakje koffie of thee en een lekkere koek. Dries heette ons van harte welkom en na het gebed gingen we zingen. Dit werd begeleid door gitaristen en we mochten allemaal muziek maken met een muziekinstrument. Sicco vertelde het verhaal van de barmhartige Samaritaan en alle clubleden hebben hem hierbij goed geholpen, door plaatjes op het bord te plakken. Zo werd het een mooi en duidelijk verhaal. Na weer gezongen te hebben, gingen we een kleurplaat kleuren, en ondertussen konden we genieten van chips en drinken. Om vijf uur kwamen ouders en begeleiders en hebben we samen heerlijk gegeten. Het was fijn en gezellig om zo samen te zijn. De foto’s van deze middag zijn in het fotoalbum te zien.
Hartelijke groet, De Regenboogcommissie

7 september 2013

Zaterdag 7 september zijn we een dagje uit geweest naar dierenpark Amersfoort! Het was een geslaagde dag! We hebben eerst de dieren bekeken en daarna zaten we aan de koffie met gebak. Hierna hebben we nog meer dieren bekeken. We eindigden de dag met een etentje op het park. Daarna gingen we, moe, maar voldaan, naar huis. Fotoalbum doorbladeren.

8 september 2012

Zaterdag 8 september 2012 is club de Regenboog dagje uit geweest. We hebben een gezellige, ontspannen middag gehad met erg mooi weer! We hebben eerst een kopje koffie met gebak gedronken. Daarna gingen we een huifkartocht doen.

We gingen tussendoor ook even stoppen om te picknicken. Er was ook een accordeonist op de huifkar. Hij speelde allemaal leuke liedjes die we meezongen. Na de huifkartocht gingen we gezellig samen eten en drinken.

Het was een heerlijke dag met veel plezier! En hier zijn de foto's

 

 

 

 

 

14 APRIL 2012

Zaterdag 14 april zijn  we weer gezellig bij elkaar geweest. Deze keer in de zaal achter de Dorpskerk. Dominee van de Kamp deed de inleiding deze middag.. We hebben er een feestje van gemaakt, want club De Regenboog bestaat dit jaar 20 jaar. Dus dat was wel iets om te vieren! We hebben een fijne middag met elkaar gehad. Foto's van ons feestje staan in dit fotoalbum

 
commissie club de Regenboog
 

 

19 JUNI 2011 Speciale (doop)dienst

zondag 19 juni is er ’s middags om 14.30 uur in het Visnet een speciale dienst voor iedereen met of zonder beperking waarin er ook gedoopt zal worden. We zingen met elkaar vooral liedjes die onze broeders en zusters met een beperking ook kunnen meezingen. En de preek zal worden verteld met gebruik van plaatjes op de beamer. Het zal gaan over het verhaal door de woestijn heen op weg naar het beloofde land. Medewerking wordt verleend door muziekgroep Les Scheppies onder leiding van Jan Boonen. Dat zal voorlopig de laatste keer zijn omdat Jan
Boonen naar India vertrekt om daar te werken met kinderen. We wensen hem daar van harte Gods zegen toe. Ook is er een delegatie van de fanfare KNA genaamd: Vrij en blij. In
deze dienst zal Sarah Olivia Slingerland worden gedoopt. In de hoop dat u allen komt om zo samen de gemeenschap te beleven. Met elkaar zijn we de gemeente van Jezus Christus.

 


 

9 APRIL 2011 

Was er weer een gezellige middag: van 14.30-17.00 uur achter de Dorpskerk. Het was een ontspannen middag met ontmoeting, zingen bij gitaarspel, luisteren naar een bijbelverhaal, muziek maken en spelletjes doen. De leden werden weer opgehaald en thuis gebracht. 

 
Beeldfragmenten van deze Ontmoetingsmiddag van Club De Regenboog
 
 

  

4 SEPTEMBER 2010  

Zaterdag 4 september 2010 is club De Regenboog een dagje naar het Dolfinarium in Harderwijk geweest. De leden werden allemaal om 12.30 uur thuis opgehaald, en na het eten om ongeveer 19.00 uur weer thuis gebracht. Het was  een spetterende dag!

namens van de leiding van Club De Regenboog
Marian Kleermaker (452068)
 

 

27 MAART 2010 

Zaterdag 27 maart 2010 kwamen we weer samen in de grote zaal achter de Dorpskerk. Dominee Van de Kamp had de leiding deze middag, hij vertelde over talenten (Math. 25:14-30). We hebben deze middag afscheid moeten nemen van Marina Vierhout. Zij gaat er mee stoppen na 18 jaar! Want zo lang bestaat club de Regenboog al. Wij willen Marina heel hartelijk bedanken voor alles wat zij voor onze club heeft gedaan. We mogen Marian Kleermaker welkom heten, zij gaat het werk van Marina overnemen. Marian, we zijn blij dat je dit wilt doen. 

 

 

 

 

 

Naam*
E-mail adres*
Telefoonnummer
Vraag / opmerking*