U bevindt zich hier: Algemeen » Home » Geloven

Geloven

Een gezamenlijke site voor twee wijken. Hoewel er hier en daar wat kleurverschillen zijn, vormen we met elkaar één gemeente. Staan we vast op het ene fundament: Jezus Christus. Hij vormt het centrum van ons gemeenteleven.
Wij belijden dat Hij degene is die door God de Vader gezonden werd in deze wereld en in ons bestaan. Die, omdat Hij zo intens veel van ons houdt, mens geworden is om de weg vrij te maken, terug naar God de Vader. Hij zelf heeft gezegd: ‘Ik ben de weg, de waarheid en het leven. Niemand kan bij de Vader komen, dan door Mij.’ (Johannes 14:6)

De zekerheid van ons geloof zoeken we dan ook niet in onszelf, maar in God zelf. Want het is Zijn liefde die ons trekt. Het is Zijn diepe verlangen naar u, jou en mij. Daarom hoeven we nooit te twijfelen of het ook voor mij of voor ons is. Het is Zijn Vaderhart dat klopt voor mensen zoals u en ik.

Zo heeft Hij ons aan elkaar gegeven als broeders en zusters. En zo heeft Hij ons de opdracht gegeven om het goede nieuws door te geven aan anderen. Opdat er niemand verloren gaat! Om die opdracht gestalte te geven komen we iedere zondag met elkaar samen als gemeente rondom de bijbel en organiseren we allerlei activiteiten door de week.