U bevindt zich hier: Algemeen » Home » Even voorstellen

Even voorstellen:    Hervormde Gemeente Hierden

Welkom op de website van de Hervormde Gemeente Hierden.
De gemeente (en ook deze site) bestaat uit twee wijken:

Dorpskerk

Al vele eeuwen komen we als gemeente van de Heere Jezus Christus samen in de Dorpskerk van Hierden. Een volkskerk binnen de dorpsgemeenschap. Verbonden met de traditie, die stamt uit de tijd van de Reformatie, luisteren we samen naar de Bijbel als de openbaring van God.
We leren God kennen door een levende geloofsrelatie met de Jezus Christus, verbonden met de belijdenisgeschriften van onze kerk. God is trouw. Hij werkt ook vandaag.

Het Visnet

Middenin de wijk Frankrijk van Harderwijk staat het Visnet. Een modern gebouw met verschillende ruimtes, die iedere dag in gebruik zijn. Op zondag komen we samen met heel de gemeente om onze God te loven en te prijzen. En om te luisteren naar zijn stem.

Want we hebben een God die actief bezig is met ons mensen. Jezus Christus zijn Zoon, maakte het contact met God de Vader weer voor ons mogelijk. Gaf daardoor het leven weer inhoud en zin.